RING OSS - 0500-72 92 43

Kranbil Skövde

RING OSS - 0500-72 92 43

Container

Vi hyr också ut container i Skövde.

Förutom att erbjuda arbeten med kranbil i Sköve, Lidköping och Skara kan vi även hjälp dig med att hantera avfallet efter ett byggprojekt! Vi hyr ut container i Skövde, Lidköping och Skara för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med vår container i Skövde blir du på ett enkelt och smidigt sätt kvitt ditt avfall. Vi erbjuder alla kunder prisvärda lösningar inom avfall i hela Skaraborg. Behöver du även hjälp med arbete som kräver kranbil i Skövde? Vår duktiga personal kan även bistå med tjänster inom kranbil i Skövde.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan hyra container eller anlita oss för tjänster med kranbil i Skövde, Lidköping och Skara! 

Prisvärd container i Skövde

Även om vårt företag startade med arbeten inom lyft och kranbil i Skövde så har vi genom åren även samlat på oss mycket erfarenhet av avfallshantering. Vi arbetar aktivt för att inget avfall ska gå till spillo utan alltid användas till nya ändamål. Vi har alltid ett stort miljötänk i fokus och åker själva ut till våra samarbetspartner för att kontrollera att avfallet tas om hand på ett korrekt sätt. 

När du väljer att hyra container i Skövde, Lidköping eller Skara så kan vi även komma ut och hämta upp den fulla containern och lämna innehållet för återvinning. Du slipper lägga tid på att åka fram och tillbaka med ditt skräp och kan samtidigt känna dig trygg med att vi på ett säkert sätt sorterar avfallet rätt. Gör du ett större takbygge som också kräver kranbil i Skövde, Lidköping eller Skara? Vi kan förutom att se till att en container är på plats för avfall även utföra tjänster med kranbil i Skövde med omnejd.

Kontakta oss och få en gratis offert på container och kranbil i Skövde, Lidköping och Skara.

I fast pris container-tjänsten ingår:

  • Utställningsavgift
  • Hyra 14 dagar
  • Hämtning och tömningsavgift
  • Behandling av avfall ( max 4 ton)

Våra containers

Lastväxlarflak

Typ: Öppen
Storlek: 22-35kbm
Användningsområde: Dessa containrar är anpassade för främst bygg och skrymmande material. Används vanligast hos byggföretag men hos privatpersoner.

Vi hyr ut container i Skövde av typen lastväxlarflak.

Liftdumperbehållare

Typ: Öppen
Storlek: 8-10kbm
Användningsområde: Luftdumperbehållare är vår vanligaste typ av container i Skaraborg. Den är lätt att sortera och slänga avfall i, både från marken och från ställning. Perfekt för garagerensning och takrivning med mera. Denna typ av container är populär bland både privatpersoner och företag. 

Vi hyr ut container i Skövde av typen Liftdumperbehållare.

BM Container

Typ: Öppen
Storlek: 1,5-3kbm
Användningsområde: Denna typ av container är speciellt anpassad för byggen och hjullastare på större byggplatser.

Vi hyr ut container i Skövde av typen BM Container.

Combicontainer

Typ: Täckt
Storlek: 8kbm
Användningsområde: Combicontainern är anpassad till avfall för företag.Vi hyr ut container i Skövde av typen combicontainer.

Kontakta oss för offert på container och kranbil i Skövde!